Profiel

Masterclasses Lizer de Avant-garde

De eigenaar van ‘Lizer de Avant-garde’ is André de Lizer. Hij staat achter het gedachtegoed waarbij veranderingsgezindheid leidt tot een leven met een betere welzijnsbeleving en ongekende mogelijkheden bij jezelf creëert, met andere woorden; het realiseren van je dromen of wensgedachtes.
Naast zijn filosofie, levensovertuiging, werk – en levenservaringen heeft hij zich verder ontwikkeld (Master of Culture and Change) op het gebied van veranderingsgezindheid bij individuen en organisaties, en de culturele aspecten die daarbij horen.
De combinatie van kennis en ervaring als o.m. KMA (Koninklijke Militaire Academie) officier, de Masterstudie in veranderingsgezindheid & cultuur en zijn eigen levensfilosofie maken hem tot een waardevolle en betrouwbare partner als het gaat om veranderingen bij personen en organisaties.

Of het nou gaat om opgelegde veranderingen of om zelf geïnitieerde veranderingen, ‘Lizer de Avant-garde’ brengt u daar waar u wilt komen. ‘Lizer de Avant-garde’ bevordert ook het (intern) ondernemerschap bij organisaties en haalt daarmee de creativiteit van medewerkers en leidinggevenden naar boven. Bedreigingen voor de organisatie zullen als kansen worden geïnterpreteerd.
Men zal vervolgens:

  • Initiatieven kunnen en durven te nemen
  • resultaatgericht denken en werken
  • handelen vanuit een groot omgevingsbewustzijn

Maar ook zal aan uw organisatie tips & tools aangereikt worden als ook geadviseerd worden hoe een entrepreneurvriendelijke organisatie, in haar eigen cultuur en omgeving, ontwikkeld kan worden. De ontwikkeling naar een meer/ beter resultaatgerichte organisatie waarbij het ‘wij’ gevoel en de competenties van medewerkers en leidinggevenden gerespecteerd worden zullen uw organisatie succesvoller maken.

‘Lizer de Avant-garde’ heeft het antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers willen uitmunten in hun werk
  • Hoe maak ik de organisatie, mijn medewerkers als ook mijzelf bewust van de eigen competenties
  • Hoe zorg ik ervoor dat alle medewerkers enthousiast zijn over het gedachtegoed van entrepreneurschap en dit ook in hun gedrag laten zien
  • Hoe bouw ik een organisatie op basis van sterke punten
  • Hoe maak ik mijn organisatie gezond en verbeter de marktpositie

Call to Action

Liever teruggebeld worden?

Kies uw dagdeel, u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Bel mij terug